Jobb på Fyndet

Vill du jobba med oss?

Alla Fyndets daghem har gemensamma strukturer och riktlinjer samt följer en gemensam plan för småbarnsfostran, men enheterna har även möjligheten att vara olika. Daghemmens personal består av en barnträdgårdslärare/socionom YH, två barnskötare – tre personligheter med många styrkor. Hos oss har du möjlighet att förverkliga dig själv och dina styrkor beaktas vid planeringen av verksamheten. Vår pedagogiskaledare är alltid redo att hjälpa till med den pedagogiska verksamheten och verksamhetsledaren sköter föreningens administrativa ärenden.

Föreningen lägger också stor vikt på personalens välmående och trivseln på arbetsplatsen. Vi vill skapa en god samhörighet inom hela personalen. Brinner du för ditt arbete och söker en plats där du kan förverkliga dig själv? Detta kan vara rätt plats för dig!

 

Öppna platser:

Vikarier och inhoppare
Vi söker också ständigt vikarier och inhoppare. Ifall du behöver ett arbete vid sidan om dina studier eller några extra arbetsturer här och där, kan dett var något just för dig. Skicka in en fritt formulerad ansökan och CV till oss: info@fyndet.fi.

För mer information kontakta vår verksamhetsledare!

Christina Lehtinen

040 506 0261

christina.lehtinen@fyndet.fi
Skrapbergsliden 2 C, 01620 Vanda